HTML

Tárgyalóasztal

Megbeszélések, konferenciák fontos kelléke az asztal. Nem mindegy hát milyen tárgyalóasztal mellé ülünk. Előnyök és hátrányok a Stílus mögött

Friss topikok

Barna tárgyalóasztal

2019.10.09. 19:16 Weg

A barna tárgyalóasztal kivitele könnyed, fém tárgyalóasztal lábakkal lett kialakítva. Az asztalok lapjába süllyesztett csatlakozódobozok lettek beépítve.

Az elemekből összeállítható tárgyalóasztal összeállításra számtalan lehetőség nyílik. Ez az U alakú kialakítás lehetővé teszi, hogy a tárgyalóasztalok közé valamilyen konferencia eszközt, például egy projektort állíthassanak.

A tárgyalószékek az asztal jellegéhez igazodnak. Az egyszerű és elegáns tárgyaló berendezés praktikus részleteket is rejt.

A tárgyalóasztal lapjába süllyesztett csatlakozódobozok lettek beépítve, melyek használaton kívül fedettek és használat közben sem állnak ki az asztaltető síkjából.

A gyártást gondos tervezés előzte meg, aminek keretében rajzon modelleztük a tárgyaláson résztvevő személyeket és az általuk igényelt személyes teret. Ezzel tudjuk elkerülni, hogy a tárgyalóasztal túl szűkös, a kényelmes részvételhez kevés szabad teret adjon.

Minden két személyre jut egy rejtett konnektor, amiben áramforrás és helyi hálózati csatlakozás egyaránt megtalálható.

A tárgyalóasztal összhatásában olyan jelleget mutat, és minden olyan tulajdonságot magában foglal ami egy elsőosztályú tárgyaló asztaltól elvárható.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tárgyalóasztal u alakú tárgyalóasztal variálható tárgyalóasztal elemes tárgyalóasztal barna tárgyalóasztal

A bejegyzés trackback címe:

https://targyaloasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr115200654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása