HTML

Tárgyalóasztal

Megbeszélések, konferenciák fontos kelléke az asztal. Nem mindegy hát milyen tárgyalóasztal mellé ülünk. Előnyök és hátrányok a Stílus mögött

Friss topikok

U alakú tárgyalóasztal

2019.10.05. 19:24 Weg

A sok személyes U alakú tárgyalóasztal tervezése az utóbbi időben új formát kezd divatba hozni. A nagy felületű, egész teret betöltő tárgyalóasztalok helyett kör alakban, ovális formában vagy U elrendezésben rendezik be a tárgyalótermeket. A tárgyalóasztal összeállítás több elemből áll, amelyek a kívánt formában kerülnek összeszerelésre. Az U alakú tárgyalóasztal oldalai közötti szabad terület gyakran projektor, vagy egyéb kommunikációs berendezés elhelyezésére szolgál, erre a célra készített állvány vagy asztal beállításával.

Ha a tárgyalóasztalok elemekből tevődnek össze, akkor lehetőség nyílik arra, hogy a tárgyalóhelyiséget különböző használati módon használják. Erre az asztal elemeinek más- más formában való történő összeállítása nyújt lehetőséget.

A negyed körívet formáló sarokelemek jobb és baloldalra fordíthatók, téglalap formájú vagy kör alakú tárgyalóasztalt hozhatnak létre. Ha a körből kivesszük az egyik keresztasztalt, újból U alakú tárgyalóasztal az eredmény.Kettő vagy több kis tárgyalóhely, vagy oktató terem is kialakítható belőlük.

A tárgyalóasztal lapjába süllyeszthető multifunkcionális csatlakozó minden használati formában igény szerint használható.

Az asztallapok anyaga a tárgyaló berendezés többi darabjának megfelelő, a tárgyalószék bevonó anyagának színe pedig az intézmény arculatához igazodik.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://targyaloasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr7214294457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása