HTML

Tárgyalóasztal

Megbeszélések, konferenciák fontos kelléke az asztal. Nem mindegy hát milyen tárgyalóasztal mellé ülünk. Előnyök és hátrányok a Stílus mögött

Friss topikok

Klasszikus tárgyalóasztal

2014.05.24. 11:08 Weg

Modern tárgyalóasztal is kelthet klasszikus hangulatot megfelelő környezetbe helyezve. Ennek egyik eleme a színválasztás. A mélyebb, sötétebb színek gyakran az antik bútorok jellemzői, és ez a régebbi idők tárgyalóasztalaira is vonatkoznak. A formai kialakítás is alapvető, amennyiben a szögletes formák az egyszerűsítés divatjának, és az olcsó nagyüzemi gyártás igényinek feleltek meg. A lekerekített élek és sarkok az igényes tárgyaló berendezés jellemzői. Ezek a kellemes megjelenés mellett megteremtik a kényelmes használatot és a hosszabb élettartamot is biztosítják. Kérdés, mitől modern egy ilyen berendezéssel rendelkező tárgyaló? Elsősorban az alkalmazott anyagok miatt. Bár ez a tárgyaló bútor teljes egészében tömörfa illetve fa alapanyagú, az asztallap furnérozott MDF lapból készült. Az MDF lap anyaga száz százalékos fa őrlemény, tömör lappá préselve. Több jellemzője jobb, mint a tömörfáé, amennyiben nem vetemedik, nem reped. és nem reagál a levegő páratartalmának változásaira. A tárgyalóasztal körül elhelyezkedő tárgyalószékek formája jól illeszkedik a tárgyaló klasszikus hangulatához, amit a csíkos szövetbevonat külön kihangsúlyoz. Az asztal lábkialakítása a körbeülést könnyíti, és a székek körben az asztal alá tolhatóak. Klasszikusan modern, vagy inkább modernül klasszikus, mindenki döntse el maga.

Forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://targyaloasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr716201428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása